Novice

RRA Koroška se je predstavila na 5. Koroškem obrtno-podjetniškem sejmu!

18.04.2016
V petek 15. in v soboto 16. aprila je v športni dvorani »ŠPIC D« v Dravogradu potekal že 5. Koroški obrtno - podjetniški sejem.
Preberi več  

Na Trgu svobode v Slovenj Gradcu razstava krajinskih fotografij o Pohorju

06.04.2016
Razstava je nastala v okviru projekta SUPORT - trajnostno upravljanje Pohorja.
Preberi več  

Kako se na drugačen način lotiti problematike vožnje z motornimi vozili v naravnem okolju?

17.03.2016
O tem se je na delavnici v Slovenj Gradec pogovarjalo skoraj 70 udeleženk in udeležencev delavnice v okviru projekta SUPORT - trajnostno upravljanje Pohorja.
Preberi več  

Javni razpisi

Informativna delavnica o javnem razpisu mikrokreditov za socialna podjetja

17.03.2016
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenski podjetniški sklad organizirata Informativne delavnice o javnem razpisu mikrokreditov za socialna podjetja.
Preberi več  

Drugi javni razpis za sofinanciranje manjših začetnih naložb v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico

11.03.2016
Mariborska razvojna agencija je v sodelovanju z RRA Koroška danes v Uradnem listu RS št, 19/2016 in na svoji spletni strani objavila Drugi javni razpis za sofinanciranje manjših začetnih naložb v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico. Na voljo je 1.360.000,00 EUR nepovratnih sredstev. Podjetja se na razpis lahko prijavijo do 30. aprila 2016.
Preberi več  

Drugi javni razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v Koroški regiji

11.03.2016
RRA Koroška je v sodelovanju s Slovenskim regionalno razvojnim skladom v Uradnem listu št 19/2016 in na svoji spletni strani objavila Drugi javni razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v Koroški regiji. Z objavo tega razpisa je zaprla trenutno veljavni Javni razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v Koroški regiji.
Preberi več