Novice

[INVEST KOROŠKA] Vabilo na kooperacijsko srečanje Meet4Business MEGRA 2020

24.01.2020
Podjetniki - vljudno vabljeni na kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Megra 2020, ki bo potekalo 25. marca 2020 v Gornji Radgoni v okviru sejma Megra 2020.
Preberi več  

[SPOT DELAVNICA] Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani?

23.01.2020
Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani? Svetovalna točka SPOT svetovanje Koroška v sodelovanju s podjetjem Ascaldera d.o.o. vabi na brezplačno delavnico, kjer boste lahko od strokovnjakov izvedeli kaj digitalna transformacija dejansko pomeni in kaj ne. Na delavnici se bodo obravnavale teme in dejanske potrebe po digitalni transformaciji pri mikro in malih podjetjih. Prav tako se bo predstavilo možnost prijave na razpis, ki sofinancira aktivnosti povezane z digitalno transformacijo.
Preberi več  

[VABILO SPOT] RAZMIŠLJATE O REALIZACIJI PODJETNIŠKE ZAMISLI? KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?

23.01.2020
SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in nova podjetja: RAZMIŠLJATE O REALIZACIJI PODJETNIŠKE ZAMISLI? KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?
Preberi več  

Javni razpisi

4. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo

10.04.2019
Uresničite svojo poslovno idejo s pomočjo Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška. Poleg ostale pomoči vam skupaj s partnerji ponujamo tudi nagradni sklad v vrednosti več kot 18.000 €!
Preberi več  

[POPRAVEK] Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo: Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije

14.03.2019
[POPRAVEK] Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo: Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije
Preberi več