Novice

S kolesom na avtobus in vlak med Koroško v Sloveniji in Avstriji – prvič že med prvomajskimi prazniki

23.04.2019
Na Regionalni razvojni agenciji za Koroško regijo (RRA Koroška) nadgrajujemo povezovanje kolesarskih turističnih proizvodov ter ponudbe javnega potniškega prometa v čezmejni regiji na obeh straneh državne meje. V letu 2019 uvajamo Štrekna bus med Velenjem in Labotom/Lavamündom in nadgrajujemo poletni kolesarski vlak med Mariborom in Pliberkom. Štrekna bus in poletni kolesarski vlak sta del mednarodnega projekta TRANS-BORDERS, ki se izvaja v okviru programa Interreg Srednja Evropa. V njem se devet institucij iz Nemčije, Poljske, Češke, Avstrije in Slovenije osredotoča na izboljšanje javnega potniškega prometa v robnih in obmejnih območjih srednje Evrope. Iz Slovenije sodelujemo RRA Koroška ter Geografski inštitut Antona Melika, ZRC SAZU. Več o projektu na spletni povezavi http://www.rra-koroska.si/si/projekti.
Preberi več  

[SPOT vabilo] Ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Avstriji

18.04.2019
V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem vabi na ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Avstriji WILD Gmbh in BMTS Technology Austria Gmbh.
Preberi več  

Prijava potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2019/2020

12.04.2019
Delodajalci že imajo možnost prijave na Javni poziv delodajalcem za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2019/2020
Preberi več  

Javni razpisi

Javni razpis za dodeljevanje garancij ugodnih bančnih kreditov za pospeševanje razvoja podjetništva v Koroški regiji

18.04.2019
Objavljen je Javni razpis za dodeljevanje garancij ugodnih bančnih kreditov za pospeševanje razvoja podjetništva v Koroški regiji.
Preberi več  

4. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo

10.04.2019
Uresničite svojo poslovno idejo s pomočjo Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška. Poleg ostale pomoči vam skupaj s partnerji ponujamo tudi nagradni sklad v vrednosti več kot 18.000 €!
Preberi več  

[POPRAVEK] Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo: Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije

14.03.2019
[POPRAVEK] Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo: Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije
Preberi več