Novice

Projekt Internacionalizacija podjetij problemskega območja v Koroški regiji

21.07.2016
Projekt Internacionalizacija podjetij problemskega območja v Koroški regiji se izvaja z namenom povezovanja podjetnikov in različnih institucij v Sloveniji in v tujini, ter na ta način omogoča podjetjem večjo prepoznavnost izven regije in na tujem trgu.
Preberi več  

Pred vrati je Drava festival 2016

09.06.2016
Reka Drava in njene brežine s svojo raznolikostjo, številnimi naravnimi dragocenostmi in zavarovanimi območji narave ponujajo prostor za aktivno in zdravo preživljanje prostega časa.
Preberi več  

Pričenja se že XII. poletni festival Koroško kulturno poletje 2016!

06.06.2016
Poletje je pred nami in z njim letos že XII. Koroško kulturno poletje 2016, ki se bo tudi to poletje odvijalo v štirih koroških občinah in sicer v Dravogradu, v Radljah ob Dravi, na Ravnah na Koroškem in v Slovenj Gradcu.
Preberi več  

Javni razpisi

Informativna delavnica o javnem razpisu mikrokreditov za socialna podjetja

17.03.2016
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenski podjetniški sklad organizirata Informativne delavnice o javnem razpisu mikrokreditov za socialna podjetja.
Preberi več  

Drugi javni razpis za sofinanciranje manjših začetnih naložb v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico

11.03.2016
Mariborska razvojna agencija je v sodelovanju z RRA Koroška danes v Uradnem listu RS št, 19/2016 in na svoji spletni strani objavila Drugi javni razpis za sofinanciranje manjših začetnih naložb v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico. Na voljo je 1.360.000,00 EUR nepovratnih sredstev. Podjetja se na razpis lahko prijavijo do 30. aprila 2016.
Preberi več  

Drugi javni razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v Koroški regiji

11.03.2016
RRA Koroška je v sodelovanju s Slovenskim regionalno razvojnim skladom v Uradnem listu št 19/2016 in na svoji spletni strani objavila Drugi javni razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v Koroški regiji. Z objavo tega razpisa je zaprla trenutno veljavni Javni razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v Koroški regiji.
Preberi več