Show menu

Kaj potrebujem za vstop na tuj trg - praktični primeri (izobraževalni seminar)

4. 10. 2016
Naziv srečanja: Kaj potrebujem za vstop na tuj trg - praktični primeri (izobraževalni seminar)
Kraj srečanja: MPIK II Radlje ob Dravi, Dobrava 44a, 2360 Radlje ob Dravi
Začetek srečanja: 17.10.2016
Konec srečanja: 17.10.2016

Rok prijave: 11.10.2016 ozrioma do zapolnitve mest
Registracija na: jana.vauh@rra-koroska.si
Cena: Brezplačno

Vabimo vas na izobraževalni seminar Kaj potrebujem za vstop na tuj trg – praktični primeri, ki bo v ponedeljek, 17.10.2016 ob 10.00 uri v sejni sobi Mrežnega podjetniškega inkubatorja II Radlje ob Dravi, poslovna cona Dobrava.

Vsebina seminarja:
  • Mednarodno poslovanje (na kakšen način se internacionalizirati, kakšne so ovire pri vstopu na tuje trge, na koga se obrniti po pomoč, kako se pripraviti na sejemske nastope, kaj so kooperacijska srečanja in njihove koristi)
  • Predstavitev poslovanja na nekaterih ključnih trgih – Avstrija, Nemčija, Balkan (predstavitev trga, poslovna kultura, kako vstopiti na trg in kdo vam pri tem lahko pomaga, predstavitev dobrih praks)
  • Odprta diskusija – vprašanja udeležencev
Namen: predstaviti priložnosti vstopa na tuji trg ter pripraviti podjetnike na ustrezen vstop. Seminar je namenjen podjetnikom iz občin Kungota, Hoče – Slivnica, Maribor, Pesnica, Podvelka, Radlje ob Dravi, Ribnica na Pohorju, Ruše in Selnica ob Dravi.

Izvedbo seminarja omogoča RRA Koroška v okviru izvajanja Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico v obdobju 2013 – 2018; Inštrument 5: Promocija gospodarstva in območja podravske in koroške regije za privabljanje zunanjih in domačih vlagateljev.
 

PRIJAVNICA (65.2 KB)
Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov: jana.vauh@rra-koroska.si


VABLJENI VSI, KI ŽELITE SPOZNATI KAKO SE PRIPRAVITI ZA VSTOP NA TUJ TRG!Več informacij:
RRA Koroška d.o.o.
Meža 10
2370 Dravograd

T: 05 90 85 190