Show menu

[Invest Koroška] Vabilo na kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2017

22. 8. 2017
Naziv srečanja: Kooperacijsko srečanje »MEET4BUSINESS Agra 2017«
Začetek srečanja: 29.08.2017
Konec srečanja: 29.08.2017

Rok prijave: 24.08.2017

Cena: Brezplačno

Mariborska razvojna agencija/Enterprise Europe Network organizira kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Agra 2017, ki bo potekalo 29. avgusta 2017 v Gornji Radgoni v okviru 55. Mednarodnega Kmetijsko Živilskega Sejma AGRA 2017.

AGRA je s svojo več kot 50 letno tradicijo na stičišču štirih evropskih držav že vrsto let največji tovrstni gospodarski in strokovni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Gospodarski zato, ker na njem sodeluje preko 1.700 razstavljavcev iz 30-ih držav, strokovni pa zato, ker se na njem predstavijo vse ključne strokovne inštitucije ter poteka preko 150 strokovnih in družabnih dogodkov.

Tematska področja:
  • trajnostni turizem za razvoj
  • hrana iz naše bližine
  • trajnostno kmetovanje
  • trajnostno gospodarjenje z gozdovi
  • kmetijska tehnika za visoko učinkovito in trajnostno kmetovanje.
Vsa prijavljena podjetja imajo brezplačen vstop na sejmišče dne 29. 8. 2017.

Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem individualne sestanke s potencialnimi partnerji.

Podrobnejše informacije: RRA Koroška: jana.vauh@rra-koroska.si oz. tel 05 908 51 87 ali tjasa.havnik@rra-koroska.si oz. tel: 05 908 51 83
ali direktno pri organizatorju: Mariborska razvojna agencija/ Enterprise Europe Network, Jolanda Damiš, tel. 02 333 13 07, e-posta: een@mra.si .

Vabilo (1.43 MB)
Dodatno dogajanje:

Pomoč pri iskanju poslovnih partnerjev v Avstriji in poslovna srečanja.

V sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) Mariborska razvojna agencija podjetjem nudi tudi Pomoč pri iskanju poslovnih partnerjev v Avstriji in poslovna srečanja.

Slovenski in avstrijski svetovalci v projektu EXPEDIRE bodo pred kooperacijskim srečanjem, ob 11.00 uri nudili strokovno svetovanje slovenskim in avstrijskim podjetjem pri pripravi predloga za iskanje poslovnih partnerjev v Avstriji oz. Sloveniji.

Za svetovanja je potrebna elektronska prijava na naslov: een@mra.si, s pripisom: PRIJAVA – EXPEDIRE SVETOVANJE NA AGRI.


PREDAVANJE-  Prenos lastništva družinskih podjetij

Po kooperacijskem srečanju vas vabimo na predavanje Območne obrtno podjetniške zbornice Maribor, v sklopu osveščanja lastnikov družinskih podjetij o pomenu pravočasne priprave in o različnih tehnikah prenosa podjetja na naslednike.

Vsebina strokovnega predavanja je vrednotenje podjetja v postopku prenosa lastništva družinskih podjetij.

Predavala bo Mateja Ahej iz Superior svetovalne družbe. Predavanju bo sledila predstavitev dobrih praks: seznanitev s priložnostmi in pastmi družinskega podjetništva. Ob koncu bo sledilo mreženje in izmenjava izkušenj.
Trajanje: 1h.
Predavanje bo potekalo v istih prostorih kot kooperacijsko srečanje.

Prijave na: urska.rafolt@ozs.si