Show menu

Ponovitev izvedbe usposabljanja »Kako učinkovito digitalno tržiti turistično ponudbo in oblikovati turistična doživetja, ki privabijo?«

11. 12. 2018
Ponudnike turističnih storitev (turistične kmetije, nastanitve, doživetja,...), ki delujete na območju Koroške vabimo, da se nam pridružite na usposabljanju - 4. praktično naravnanih delavnicah s področja vsebinskega digitalnega marketinga. Delavnice bodo potekale v izbranih terminih ob sredah, januarja in februarja 2019, v prostorih MPIK - Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška v Slovenj Gradcu.

Več o namenu in vsebini delavnic najdete na priloženem vabilu.

Predhodna prijava je obvezna. Prijavite pa se lahko z izpolnjeno priloženo prijavnico na e-naslov turizem@rra-koroska.si , najkasneje do četrtka, 3. 1. 2019. Oddana prijava še ne pomeni potrditve, o potrditvi vas bomo obvestili z e-sporočilom. 

Ne odlašajte s prijavo, saj je število mest omejeno. Vljudno vabljeni!

Udeležba na usposabljanju je brezplačna. 

Aktivnosti projekta »Razvoj in digitalna promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška« (koroska@digital) financirajo Evropska unija, iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Republika Slovenija in občine Koroške regije.