Show menu

VABILO na delavnico: "RAZVOJ IN OBLIKOVANJE 5-ZVEZDIČNIH DOŽIVETIJ KOROŠKE"

4. 7. 2019
Spoštovani,

obveščamo vas, da je RRA Koroška pristopila k razvoju in oblikovanju 5-zvezdičnih turističnih doživetij v turistični destinaciji Koroška, ki bodo podprla obljubo Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja. 

Z izvedbo javnega poziva »Razvoj in oblikovanje 5-zvezdičnih doživetij Koroške« bomo med vsemi prijavljenimi kandidati izbrali 5 nosilcev turističnih produktov, ki bodo pod strokovnim mentorstvom nadgradili svojo obstoječo ponudbo v 5-zvezdična turistična doživetja.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na uvodni informativno predstavitveni delavnici, na kateri bomo podrobneje predstavili poziv in možnosti vašega sodelovanja. Srečanje bo potekalo v sredo, 10. 7. 2019 med 9. in 12. uro, v Dvorcu Bukovje (Bukovje 13, 2370 Dravograd).

Javni poziv »Razvoj in oblikovanje 5-zvezdičnih doživetij Koroške« z vso dokumentacijo bo objavljen 10. 7. 2019 na spletni strani RRA Koroška ( www.rra-koroska.si ). Rok za oddajo prijav pa je 24. 7. 2019.

Aktivnosti bodo potekale v okviru projekta »Razvoj in digitalna promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška« (koroska@digital), ki ga sofinancirajo Evropska unija, iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Republika Slovenija in občine Koroške regije. 

Program delavnice in več informacij najdete v priloženem vabilu.