Show menu

[SPOT DOGODEK] Kako do nepovratnih sredstev za digitalizacijo vašega podjetja?

11. 11. 2019
Vas zanima, kje lahko pridobite 60% financiranja stroškov hna področju načrtovanja digitalizacije ali med 30.000 EUR in 100.000 EUR za izvedbo digitalne transformacije vašega podjetja?

SPOT svetovanje Koroška in DIH Slovenija (Digitalno inovativno stičišče Slovenije) organizirata zanimivo delavnico na temo pomena digitalizacije podjetij ter možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev, ki vašemu podjetju omogočajo digitalno transformacijo.

V okviru dogodka bodo predstavljeni učinkoviti korake za dvig digitalnih kompetenc ter načine uvajanja digitalizacije v vaše podjetje.

Vsebina delavnice:

- Pozdrav gostitelja in predstavnika DIH-a
- Predstavitev programov in podpore DIH
- Predstavitev možnosti pridobitve nepovratnih sredstev za digitalno transformacijo
*Predstavitev digitalnih vavčerjev
- Digitalna strategija
- Digitalni marketing
- Dvig digitalnih kompetenc
- Kibernetska varnost
*Razpis P4D
- Kako do nepovratnih sredstev
- Mreženje oz. svetovanje 1:1

Komu je delavnica namenjena:
Vsem mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki se zavedate pomena digitalizacije za zagotovitev dolgoročnega obstoja in poslovne uspešnosti vašega podjetja.

Delavnica bo potekala v 25. novembra 2019 med 9. in 11 uro v  prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja Slovenj Gradec - MPIK, Ozare 19, Slovenj Gradec (1. nadstropje – predavalnica 9.A).

Obvezne pisne prijave na info@podjetniskicenter-sg.si (ime in priimek udeleženca, ime podjetja, telefon), do 22.11.2019. Dodatne informacije na: jure.verhovnik@dihslovenia.si / 041 316 331.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Usposabljanje in delavnice.«