Show menu

Uspešno zaključen MPIK Dogodek "Zgodbe koroških startup-ov, ki jih morate slišati"

11. 12. 2019
10. 12. 2019 smo v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška (MPIK), enota Slovenj Gradec, prisluhnili štirim zelo zanimivim koroškim startup-om, ki so se v zadnjih letih kalili v okviru MPIK. Predstavljene so bile zgodbe, ki so zagotovo lahko navdih in spodbuda mnogim, ki se poigravajo s svojo podjetniško idejo. Vsi prisotni smo se strinjali, da so odličen primer in dokaz, da se tudi na Koroškem dogajajo dobre podjetniške zgodbe.

Iskrena hvala za sodelovanje na okrogli mizi Jani in Primožu Gamsu (Dogs4motion), Juretu Krofu (Mouzen), Petru Renerju (Guitar GOD) in Maticu Apatu (SNUDDLY). Seveda hvala tudi odličnemu moderatorju Tinetu Hamlerju. V imenu organizatorja dogodka RRA Koroška d.o.o. je v debati sodeloval vodja MPIK Jure Knez.

Na dogodku, ki ga je povezoval Boris Skudnik iz RRA Koroška, smo bili uvodoma priča glasbenemu vložku mladih violinistk iz glasbenega centra Đorđa Beraka (tudi član MPIK, enota Ravne). Nato pa sta vse prisotne nagovorili podžupanja MO Slovenj Gradec, Martina Šisernik, in direktorica RRA Koroška, Karmen Sonjak.

Hvala velikemu številu obiskovalcev, ki je preseglo vsa pričakovanja. V prijetnem vzdušju in z veliko mero optimizma smo sinočnji dogodek uspešno zaključili. Naše misli pa že bežijo k oblikovanju novih navdihujočih podjetniških zgodb. Tudi na Koroškem se da! 

Spodnje fotoutrinke je lovila Nika Hölcl Praper :)