Show menu

[SPOT DELAVNICA] Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani?

23. 1. 2020
Svetovalna točka SPOT svetovanje Koroška v sodelovanju s podjetjem Ascaldera d.o.o. vabi na brezplačno delavnico, kjer boste lahko od strokovnjakov izvedeli kaj digitalna transformacija dejansko pomeni in kaj ne. Na delavnici se bodo obravnavale teme in dejanske potrebe po digitalni transformaciji pri mikro in malih podjetjih. Prav tako se bo predstavilo možnost prijave na razpis, ki sofinancira aktivnosti povezane z digitalno transformacijo.

Trenutna najbolj aktualen razpis na področju digitalne transformacije, ki spodbuja rast in razvoj podjetij na osnovi vlaganj v uporabo digitalnega poslovanja v svojih procesih, so Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D 2019-2023), ki jih razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Prvi rok za prijavo na razpis v letu 2020 je 1.4.2020, ki bo, glede na izkušnjo iz lanskega leta verjetno tudi edini, saj je zanimanje za sredstva ogromno. Intenzivnost sofinanciranja je 60%, tako da lahko podjetje pridobi od 30.000 do 100.000 EUR sredstev. 

Za vse udeležence delavnice poslovne točke SPOT svetovanje Koroška: »Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani?«, so strokovnjaki iz podjetja Ascaldera d.o.o. pripravili anketo, na podlagi katere boste deležni dvourne BREZPLAČNE individualne analize vašega podjetja z namenom, da se ugotovi stopnja informacijske pripravljenosti za implementacijo digitalizacije procesov.

Vljudni vabljeni, da se nam pridružite ob jutranji kavici, dne 30.1.2020 med 10.00-12.00 uro v prostorih MPIK Slovenj Gradec, predavalnica P1 v tretjem nadstropju. 

Obvezne pisne prijave na info@podjetniskicenter-sg.si (ime in priimek udeleženca, ime podjetja, telefon), do 28.1.2020.

Za več informaciji smo na razpolago na info@podjetniskicenter-sg.si.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Za SPOT svetovanje Koroška:

Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Usposabljanje in delavnice.«