Show menu

RRA – Regionalna agencija za Koroško poziva ponudnike nastanitvenih kapacitet Koroške, da stopimo skupaj in pomagamo!

27. 3. 2020
Čas ko so razglašene krizne razmere, kot posledica pandemije COVID-19 je tudi čas, ko lahko pokažemo izjemno solidarnost med posamezniki, dokažemo, da smo turistični delavci v kriznih situacijah pripravljeni in zmožni stopiti skupaj ter želimo pomagati drug drugemu.

Na nas kot na eno izmed vodilnih turističnih destinacij, so se obrnili tudi iz Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Vsi se zavedamo, da je nastala situacija alarmantna. Aktivno poteka sodelovanje s Civilno zaščito Republike Slovenije pri iskanju potencialnih nastanitvenih kapacitet, bodisi za bolnike, zdravstveno osebje ali posameznike, za katere bo uvedena karantena.

Vse ponudnike nastanitvenih kapacitet pozivamo, da svoje kapacitete ponudijo na razpolago, če le lahko (seveda ob povrnitvi stroškov, ki bodo nastali na osnovi pogodbe). Ta trenutek gre le za informativno zbiranje podatkov o pripravljenosti ponuditi nastanitvene kapacitete, v kolikor bodo v prihodnje potrebe to pokazale.

Za več informacij smo dosegljivi na e- naslovu: turizem@rra-koroska.si.

Izjemno pomembna je v teh kriznih časih solidarnost in medsebojna pomoč. Da zmoremo in znamo stopiti skupaj smo že velikokrat dokazali. Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo tudi tokrat. Vse dobro vsem in ostanite zdravi!

Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo.

RRA KoroškaImage by ming dai from Pixabay