Show menu

Vabilo na otroški poletni camp MODRI VOLK

2. 6. 2020
Poletni camp MODRI VOLK 2020 predstavlja edinstveno izkušnjo in nepozabno 5-dnevno pustolovščino, ki jo ponujamo otrokom od 11. do vključno 13. leta starosti. Camp je organiziran v obliki tabora in omogoča prvovrstno doživetje na podeželju, v neokrnjeni naravi hribovja Kozjak, na Koroškem. 

Otroci bodo v družbi novih prijateljev, brez telefonov in tablic preživeli nepozabne počitnice, hkrati pa bodo vključeni v aktivno izobraževanje in delavnice na področju preživetja v naravi, samoobrambe, ribolova, lokostrelstva, nudenja prve pomoči, grajenja samopodobe in obvladovanja stresa, jahanje konjev, gorništva in strelstva. Pod vodstvom izkušene ekipe inštruktorjev bodo otroci spoznali različne uporabne veščine in znanja, katera pa se bodo naučili uporabljati tudi v praksi.

Camp MODRI VOLK je zasnovan kot #izkušnjaMODRIVOLK, ki bo otrokom omogočila pristen stik z naravo, sklepanje novih prijateljstev, raziskovanje sveta okoli sebe, razvijanje samostojnosti, ustvarjalnosti in talentov, dvig samozavesti, vzpodbujanje sodelovanja in timskega dela ter učenje življenjskih veščin.

Prvi termin campa je razpisan konec meseca junija 2020, svojega otroka pa lahko na camp prijavite tukaj: http://www.modrivolk.si/