Show menu

[SPOT VABILO] »OBVEZNI IN PRIPOROČLJIVI AKTI ZA MIKRO, MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA«

30. 6. 2020
V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem vabi na delavnico »OBVEZNI IN PRIPOROČLJIVI AKTI ZA MIKRO, MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA.«

Izvajalka delavnice bo: viš. pred. mag. Nina Scortegagna Kavčnik.

Kdaj? v torek, 08.09.2020, od 09.00 do 13.00 ure,
Kje? v prostorih MPIK Slovenj Gradec (1. nadstropje, 9A), Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec

Predavateljica: viš. pred. mag. Nina Scortegagna Kavčnik je večletne praktične izkušnje na pravnem področju pridobila kot pravna svetovalka. Od leta 2007 do leta 2013 je bila zaposlena v notarski pisarni. Njeno področje delovanja je predvsem civilno (stvarno, dedno, zemljiškoknjižno, družinsko), delovno in gospodarsko (statusnim) pravo. Redno deluje tudi na pedagoškem področju kot predavateljica pravnih predmetov, katerih poudarek je podajanju praktičnih izkušenj. vodja Službe za pravne, kadrovske in splošne zadeve pri Obrtno – podjetniški zbornici Slovenije. 


PRIJAVE: 
Za udeležbo na brezplačni delavnici se lahko prijavite po elektronski pošti na e-naslov: spot.koroska@gmail.com ali po telefonu na telefonski številki: 064 263 784 ali 064 277 968 najkasneje do torka 01.09.2020. 

Ob prijavi navedite naslednje obvezne podatke:
- ime in priimek udeleženca,
- ime podjetja,
- telefonsko številko in e-pošto.

Na navedenih kontaktih smo dosegljivi tudi za vsa dodatna vprašanja. 

Delavnica je za udeležence brezplačna. 

Pohitite s prijavo, ker je število mest v predavalnici omejeno zaradi zagotavljanja dovoljšne varnostne razdalje med udeleženci (COVID – 19).

Več informacij najdete v priloženem vabilu.


Vljudno vabljeni!


Organizator dogodka:

SPOT svetovanje KOROŠKA
Za RRA Koroška d.o.o..
Danijela Uran, podjetniška svetovalka

 v sodelovanju z zunanjim izvajalcem: OOZ Ravne na Koroškem.


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Aktivnost se financira iz sredstev namenjenih za zunanje storitve za SPOT svetovanje KOROŠKA, kot del aktivnosti iz akcijskega načrta SPOT svetovanje KOROŠKA: »Usposabljanje in delavnice.«