Show menu

Delavnica "Trendi v streลพbi"

30. 9. 2020
V ponedeljek, 14. septembra 2020, smo ๐ฎ๐ฌ๐ฉ๐žลก๐ง๐จ ๐ข๐ณ๐ฏ๐ž๐๐ฅ๐ข ๐ฉ๐ซ๐ฏ๐จ ๐ฉ๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ขฤ๐ง๐จ ๐ง๐š๐ซ๐š๐ฏ๐ง๐š๐ง๐จ ๐๐ž๐ฅ๐š๐ฏ๐ง๐ข๐œ๐จ ๐ฌ ๐ฉ๐จ๐๐ซ๐จฤ๐ฃ๐š ๐ ๐จ๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ฏ๐š - za namene spodbujanja in razvoja turistiฤne ponudbe in krepitev kompetenc zaposlenih na podroฤju turizma na Koroลกkem, na temo "๐ญ๐ซ๐ž๐ง๐๐ข ๐ฏ ๐ฌ๐ญ๐ซ๐žลพ๐›๐ข". Udeleลพenci so zavzeto sodelovali in osvojili kar nekaj novih veลกฤin. 

Potekala je v Marenberลกkem mladinskem hotelu Radlje ob Dravi, izvedla pa sta jo odliฤna predavatelja (Tadej Ljubec in Leon Mariniฤ) iz Viลกje strokovne ลกole za gostinstvo in turizem Maribor. V okviru usposabljanja se bodo zvrstile v septembru in oktobru 2020 ลกe ลกtiri praktiฤno naravnane delavnice, ki se jih ลพe zelo veselimo. Hvala vsem za udeleลพbo. 

๐˜–๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ช๐˜ซ๐˜ฐ ยป๐˜‹๐˜ท๐˜ช๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ค ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ข๐˜ป๐˜ท๐˜ฐ๐˜ซ ๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ชฤ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ค๐˜ช๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜’๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฐลก๐˜ฌ๐˜ข 2020-2021ยซ ๐˜ง๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ค๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ซ๐˜ฐ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ข ๐˜š๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ซ๐˜ข ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜Œ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ข ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ซ๐˜ข - ๐˜ช๐˜ป ๐˜Œ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ป๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ณ๐˜ข๐˜ป๐˜ท๐˜ฐ๐˜ซ - ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฃฤ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜’๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฐลก๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฆ.