Show menu

Vabilo k udeležbi na dveh praktičnih delavnicah: »Od njive do krožnika z Janezom Bratovžem« in »Lokalne oskrbovalne verige in njihovi pozitivni učinki na razvoj turizma in gostinstva Koroške...«

24. 8. 2021
Vabilo k udeležbi na dveh praktičnih delavnicah: »Od njive do krožnika z uveljavljenim slovenskim kuharskim mojstrom Janezom Bratovžem« in »Lokalne oskrbovalne verige in njihovi pozitivni učinki na razvoj turizma in gostinstva Koroške z Janjo Viher«

Spoštovani partnerji,

v RRA Koroška bomo na vašo željo in pobudo, v sodelovanju z območnimi obrtno - podjetniškimi zbornicami, izvedli praktično naravnani delavnici s področja gostinstva - za namene spodbujanja in razvoja turistične ponudbe in krepitev kompetenc zaposlenih na področju turizma na Koroškem. 

Izvedba delavnic je del projekta »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« in ga financirajo Republika Slovenija in Evropska unija - iz Evropskega sklada za regionalni razvoj -  ter občine Koroške regije. 

Kdaj in kje bosta delavnici potekali?

Delavnici bosta potekali v sredo, 8. septembra 2021, dopoldne (od 10.00 do 11.30) in popoldne (od 12.30 do 15.00), v prostorih Marenberškega MKC Radlje ob Dravi (Mariborska cesta 4).

Komu sta delavnici namenjeni?

Delavnice so vsebinsko prilagojene ponudnikom turističnih storitev Koroške, predvsem v gostinstvu. Pričakujemo, da se bodo zainteresirani udeleženci / ponudniki storitev udeležili obeh delavnic. 

Koliko stane?

Udeležba na obeh delavnica je brezplačna. Operacijo »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« financirajo Republika Slovenija in Evropska unija - iz Evropskega sklada za regionalni razvoj -  ter občine Koroške regije. Število mest je omejeno.

Kako se prijavim?

Predhodna prijava za izobraževalni delavnici je obvezna, prijavite pa se lahko z izpolnjeno priloženo prijavnico, na e-naslov: turizem@rra-koroska.si. Oddana prijava še ne pomeni potrditve, o potrditvi vas bomo obvestili z e-sporočilom.

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno! 

Več INFO o sami vsebini obeh delavnic in prijavnico najdete v prilogi.

*Opomba: Udeležba na delavnicah bo možna v skladu s takrat veljavnimi pogoji za preprečevanje širjenja virusa.

Operacijo »Dvig kompetenc in razvoj turistične ponudbe vodilne destinacije Koroška 2020-2021« financirajo Republika Slovenija in Evropska unija - iz Evropskega sklada za regionalni razvoj -  ter občine Koroške regije.