Show menu

Novice

30. 1. 2020

[SPOT VABILO] Ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Sloveniji: Yaskava Europe Robotics d.o.o. in Yaskava Ristro d.o.o.

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem vabi na ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Sloveniji: Yaskava Europe Robotics d.o.o. in Yaskava Ristro d.o.o.
Preberi več
24. 1. 2020

[INVEST KOROŠKA] Vabilo na kooperacijsko srečanje Meet4Business MEGRA 2020

Podjetniki - vljudno vabljeni na kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Megra 2020, ki bo potekalo 25. marca 2020 v Gornji Radgoni v okviru sejma Megra 2020.
Preberi več
23. 1. 2020

[SPOT DELAVNICA] Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani?

Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani? Svetovalna točka SPOT svetovanje Koroška v sodelovanju s podjetjem Ascaldera d.o.o. vabi na brezplačno delavnico, kjer boste lahko od strokovnjakov izvedeli kaj digitalna transformacija dejansko pomeni in kaj ne. Na delavnici se bodo obravnavale teme in dejanske potrebe po digitalni transformaciji pri mikro in malih podjetjih. Prav tako se bo predstavilo možnost prijave na razpis, ki sofinancira aktivnosti povezane z digitalno transformacijo.
Preberi več
23. 1. 2020

[VABILO SPOT] RAZMIŠLJATE O REALIZACIJI PODJETNIŠKE ZAMISLI? KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in nova podjetja: RAZMIŠLJATE O REALIZACIJI PODJETNIŠKE ZAMISLI? KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?
Preberi več
22. 1. 2020

Poslovna konferenca – Krožno gospodarstvo: soustvarjanje trajnostne prihodnosti v Alpsko Jadranski regiji

05.02.2020 bo v Škocjanu ob Klopinjskem jezeru v Avstriji potekala čezmejna poslovna koferenca: KROŽNO GOSPODARSTVO: SOUSTVARJANJE TRAJNOSTNE PRIHODNOSTI V ALPSKO JADRANSKI REGIJI
Preberi več
16. 1. 2020

MPIK Delavnica, 30.1.2020: Razvoj blagovne znamke in pomen vsebinskega marketinga

Marketing oz. trženje sta veliko več od oglaševanja in privlačnih vsebin, ki nas dnevno nagovarjajo k nakupu. Vsebinski marketing lahko blagovni znamki ali podjetju prinese pomembno dodano vrednost in jo izstreli iz povprečja. Kako torej začeti in nadgraditi komunikacijo blagovne znamke, produkta ali storitve?
Preberi več
20. 12. 2019

- VOŠČILO -

Želimo vam, da vam novo leto prinese nove priložnosti, uspehe in svež zagon. Kolektiv RRA Koroška
Preberi več
18. 12. 2019

[SPOT poziv] Poslovna odličnost kot orodje za dvig konkurenčnosti podjetja

Poslovna odličnost kot orodje za dvig konkurenčnosti podjetja Poslovna odličnost je sistematična uporaba načel vodenja kakovosti in orodij v poslovnem upravljanju s ciljem izboljšanja uspešnosti podjetja. Temelji na načelih osredotočenosti na stranke, vrednot deležnikov in postopku upravljanja. Ključne prakse poslovne odličnosti, ki se uporabljajo na vseh funkcionalnih področjih v podjetju, vključujejo nenehno izboljševanje, preventivno upravljanje in upravljanje z dejstvi.
Preberi več
11. 12. 2019

Uspešno zaključen MPIK Dogodek "Zgodbe koroških startup-ov, ki jih morate slišati"

10. 12. 2019 smo v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška (MPIK), enota Slovenj Gradec, prisluhnili štirim zelo zanimivim koroškim startup-om, ki so se v zadnjih letih kalili v okviru MPIK. Predstavljene so bile zgodbe, ki so zagotovo lahko navdih in spodbuda mnogim, ki se poigravajo s svojo podjetniško idejo.
Preberi več
29. 11. 2019

[VABILO SPOT] »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«

VABILO NA DOGODEK: »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije« Ob zaključku leta 2019 vas svetovalci SPOT svetovanje Koroška, vabimo na dogodek »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«.
Preberi več