Show menu

Novice

5. 4. 2019

[USPOSABLJANJE] 2- dnevno usposabljanje za potencialne podjetnike in nova podjetja

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira dvodnevno usposabljanje za potencialne podjetnike in nova podjetja. e-Storitve za podjetnike: Priložnosti v digitalnem svetu
Preberi več
29. 3. 2019

Uspešno izvedena serija MPIK Delavnic "S 3D modeliranjem in 3D tiskanjem do prototipa vašega izdelka"

V štirih marčevskih popoldanskih terminih smo izvedli serijo delavnic, katerih namen je bil, da udeleženci spoznajo celoten proces 3D prototipiranja od izbire materiala, do modeliranja in končne izdelave. Zanimanje za udeležbo je bilo izredno.
Preberi več
28. 3. 2019

[SPOT DELAVNICA] Pomen krožnega gospodarstva in vaje na primeru lastnega podjetja

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in delujoča MSP podjetja » Pomen krožnega gospodarstva in vaje na primeru lastnega podjetja « (izvajalec: Služba vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko)
Preberi več
28. 3. 2019

[SPOT NOVICA] Spodbujanje podjetnosti kot ključni element za razvoj in krepitev podjetništva v Sloveniji

Podjetnost se zelo pogosto napačno povezuje samo z gospodarstvom in ustanavljanjem podjetij. Podjetnost je veliko širši pojem. Po definiciji Evropske unije predstavljata samoiniciativnost in podjetnost skupaj eno od osmih kompetenc za vseživljenjsko učenje.
Preberi več
15. 3. 2019

Brezplačen vpis in promocija investicijskih predlogov

Ste lastnik nepremičnine? Iščete vlagatelja za širitev poslovanja? Oziroma želite na trg lansirati nov produkt? RRA Koroška zbira investicijske predloge (nepremičnine, projekte, ki iščejo investitorja (vlaganje v razvoj novega produkta), želje po prodaji podjetja oz. po iskanju novega kapitala (vstop v lastniško strukturo podjetja)).
Preberi več
14. 3. 2019

SPOT delavnica: Ravnanje z embalažo in poročanje

SPOT delavnica: Ravnanje z embalažo in poročanje
Preberi več
14. 3. 2019

[POPRAVEK] Povabilo k oddaji ponudbe: Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo - Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije

[POPRAVEK] Povabilo k oddaji ponudbe: Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo - Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije
Preberi več
8. 3. 2019

[RAZPIS] Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo - Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije

[RAZPIS] Povabilo k oddaji ponudbe: Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo - Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije
Preberi več
7. 3. 2019

MPIK Delavnica, 19.3.2019: Z razpisom P2 do 54.000 € za zagon start-upa

Mlada inovativna podjetja lahko z uspešno prijavo pridobijo do 54.000 € nepovratnih sredstev (subvencijo), s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve. Pri tem vam lahko pomaga Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK), ki deluje v okviru RRA Koroška.
Preberi več
1. 3. 2019

Brezplačno 2-dnevno usposabljanje za potencialne podjetnike in delujoča podjetja: "Dobra higienska praksa oz. načela HACCP"

Poslovna točka SPOT svetovanje KOROŠKA vabi na brezplačno 2-dnevno usposabljanje za potencialne podjetnike in delujoča podjetja: "Dobra higienska praksa oz. načela HACCP".
Preberi več