Show menu

Novice

24. 10. 2018

Uspešno izvedena četrta delavnica programa usposabljanja »Kako učinkovito digitalno tržiti turistično ponudbo in oblikovati turistična doživetja, ki privabijo?«

Danes je potekala že četrta delavnica v okviru programa usposabljanja »Kako učinkovito digitalno tržiti turistično ponudbo in oblikovati turistična doživetja, ki privabijo?«. Na njej smo oblikovali zgodbe za nepozabna turistična doživetja in povečanje obiska.
Preberi več
23. 10. 2018

VABILO na 10. poslovno konferenco Mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva – Slovenska podjetnost kroži prek meja

RRA Koroška skupaj z Uradom Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu ter gostiteljica Občina Dravograd vabijo na mednarodni dogodek, ki bo 14. 11. in 15. 11. 2018 v Dvorcu Bukovje, Dravograd. Osrednjo tema konference bo mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva oz. podpora malim in srednje velikim podjetjem pri vstopanju na tuje trge. Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu tovrstne dogodke pripravlja vsako leto v enem izmed izbranih krajev v Sloveniji.
Preberi več
17. 10. 2018

Uspešno izvedena že tretja delavnica programa usposabljanja »Kako učinkovito digitalno tržiti turistično ponudbo in oblikovati turistična doživetja, ki privabijo?«

Danes, 17. 10. 2018, smo bili ponovno priča uspešni izvedbi delavnice iz programa usposabljanja »Kako učinkovito digitalno tržiti turistično ponudbo in oblikovati turistična doživetja, ki privabijo?«. Spoznali smo kar nekaj korakov, kako z uspešnim nastopom na Facebooku do boljše prepoznavnosti v turizmu.
Preberi več
12. 10. 2018

VABILO na dvodnevno brezplačno usposabljanje s področja javnega nastopanja in obvladovanja stresa

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno usposabljanje za potencialne podjetnike in delujoča podjetja s področja javnega nastopanja in obvladovanja stresa, ki bo trajalo 2 dni. Sreda 24. in četrtek 25. oktober 2018 od 9.00 do 14.00 v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja - MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec.
Preberi več
9. 10. 2018

EXPO REAL eden največjih investicijskih sejmov

Glede na to, da je EXPO REAL eden največjih investicijskih sejmov v Evropi nudimo na sejmu informacije o vseh investicijskih projektih, katerih nosilci so se v preteklosti obrnili na InvestPodravje-Slovenia oz. na Mariborsko razvojno agencijo (InvestPodravje-Slovenia) ter na RRA Koroška (InvestKoroška-Slovenia).
Preberi več
4. 10. 2018

Ogled novosti in predstavitev dobrih praks na sejmu FAKUMA

VABILO - Ogled novosti in predstavitev dobrih praks na sejmu FAKUMA
Preberi več
3. 10. 2018

Uspešno izvedena že druga delavnica programa usposabljanja »Kako učinkovito digitalno tržiti turistično ponudbo in oblikovati turistična doživetja, ki privabijo?«

Danes, 3.10.2018, je bila uspešno izvedena že druga delavnica programa usposabljanja »Kako učinkovito digitalno tržiti turistično ponudbo in oblikovati turistična doživetja, ki privabijo?«. Tokrat so udeleženci pridobili kar nekaj uporabnega praktičnega znanja. Prvi del delavnice je bil namenjen TripAdvisor-ju, drugi del delavnice pa je bil posvečen Booking-u.
Preberi več
3. 10. 2018

Udeležba na investicijskem sejmu EXPO REAL MÜCHEN 2018

RRA Koroška bo od 8.10. do 10.10.2018 prisotna na Expo Real München in sicer nas najdete B2/410. Predstavljamo možnosti investicij v Koroški regiji in sicer tako s področja turistične panoge kot tudi industrijske ter večstanovanjskih kompleksov
Preberi več
2. 10. 2018

[Članek] SPOT svetovanje Koroška: Izzivi in ovire pri prodoru malih podjetij v tujino

Članek: Eden izmed ključnih izzivov malih podjetnikov pri prodoru v tujino je nepoznavanje trgov, potreb na teh trgih ter neustrezna pripravljenost na vstop na tuje trge. Brez predhodnega preverjanja možnosti na posameznem tujem trgu, ocene vstopnih ovir in razumevanja načel delovanja določene panoge na tem trgu, zna biti vstop z izdelki ali storitvami na tuji trg pogosto preveč tvegan in zahteva vrsto nepričakovanih stroškov. Dobra raziskava trga podjetnikom prihrani veliko nepotrebnih stroškov.
Preberi več
2. 10. 2018

[Članek] SPOT svetovanje Koroška: Računovodstvo in nepremičnine

Članek: Kako pravilno obračunati nepremično v podjetju
Preberi več