Show menu

Novice

22. 5. 2018

Predstavitev pilotnega finančnega mehanizma NCFF

Vabimo vas na delavnico o novem pilotnem finančnem mehanizmu programa LIFE (NCFF), ki jo organizira Ministrstvo za okolje in prostor v okviru projekta LIFE Krepitev zmogljivosti.
Preberi več
22. 5. 2018

VABILO NA »2. DAN ODPRTIH VRAT SPOT svetovanje KOROŠKA«

Vabimo Vas, da se nam dne 07.06.2018 ob 10.00 uri pridružite na dogodku 2. Dan odprtih vrat – SPOT svetovanje KOROŠKA«.
Preberi več
18. 5. 2018

SPOT delavnica: Predstavitev garancij in mikrokreditov za obmejna in problemska območja Slovenskega podjetniškega sklada - SLOVENJ GRADEC

Poslovna točka SPOT svetovanje Koroška organizira brezplačno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja na temo pridobivanja virov financiranja.
Preberi več
17. 5. 2018

SPOT delavnica: Online/offline mreženje

Poslovna točka SPOT svetovanje Koroška organizira brezplačno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja na temo mreženja.
Preberi več
17. 5. 2018

SPOT delavnica: Predstavitev garancij in mikrokreditov za obmejna in problemska območja Slovenskega podjetniškega sklada - RAVNE NA KOROŠKEM

Poslovna točka SPOT svetovanje Koroška organizira brezplačno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja na temo pridobivanja virov financiranja.
Preberi več
14. 5. 2018

MPIK Dogodek: Finance v podjetju – kaj bi moral vedeti vsak lastnik in direktor?

Na tokratnem MPIK Dogodku smo združili dve tematiki. V prvem, krajšem, delu vam bomo predstavili 3. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo, v drugem delu pa se bomo posvetili financam in njihovemu upravljanju v podjetju.
Preberi več
10. 5. 2018

DAVČNA OBRAVNAVA SUBVENCIJE V PRIMERU ZAVEZANKE Z NORMIRANIMI ODHODKI

SPOT svetovanje Koroška je imela v obravnavi primer novo registrirane samostojne podjetnice, ki je v okviru programa spodbujanja ženskega podjetništva prejela subvencijo oziroma enkratno finančno pomoč za samozaposlitev v višini 5.000,00 EUR.
Preberi več
26. 4. 2018

Srečanje partnerjev projekta TRANS-BORDERS in ogled dobre prakse čezmejnega vlaka MICOTRA v Beljaku

18. in 19. aprila 2018 je v Beljaku na avstrijskem Koroškem potekalo srečanje partnerjev projekta TRANS-BORDERS, ki je sofinanciran iz programa INTERREG Srednja Evropa.
Preberi več
25. 4. 2018

Na posvetu o 3. razvojni osi smo predstavili projekt TRANS-BORDERS

Evropska unija ima razvejano osrednje TEN-T prometno omrežje. Kljub temu obstajajo regije ali deli regij, ki jim je dostop do osrednjega prometnega omrežja otežen. Med takšne regije lahko uvrstimo tudi Koroško regijo v Sloveniji.
Preberi več
17. 4. 2018

Objavljen natečaj za Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva 2018

Javna agencija SPIRIT Slovenija je na svojih spletnih straneh www.spiritslovenia.si in www.podjetniski-portal.si objavila javni natečaj za »Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva za 2018«. Rok za prijavo podjetniških projektov v Sloveniji je petek, 8. junij 2018.
Preberi več