Show menu

Novice

28. 6. 2018

» VABILO NA DOGODEK – Mreženje podjetnikov in odpiranje poslovnih priložnosti HOLZ & BAU MESSE 2018 Celovec «

Vabimo vsa podjetja iz lesarske kot tudi gradbene industrije, da se nam v četrtek, 30.08.2018 pridružijo na 55. tradicionalnem sejmu Holzmesse / HOLZ&BAU 2018 v Celovcu/Klagenfurt. Dogodek organizira SPOT svetovanje KOROŠKA skupaj v sodelovanju z OOZ Dravograd.
Preberi več
7. 6. 2018

MPIK Zajtrk, 21.6.2018: Razglasitev rezultatov 3. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo ter okrogla miza o začetkih v podjetništvu

Spoznajte kandidate, ki so se prijavili na 3. MPIK Natečaj, in nas skušali prepričati s svojimi idejami in podjetniško zagnanostjo. Kdo od njih si bo odrezal glavni kos nagrade v skupni vrednosti več kot 6.000 €?
Preberi več
6. 6. 2018

Ogled podjetja MIZARSTVO PETER PREINIG

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Območno zbornico Koroška vabi na ogled dobre prakse na področju lesarske industrije v Avstriji.
Preberi več
4. 6. 2018

Vabilo na brezplačno delavnico: RAZMIŠLJATE O REALIZACIJI PODJETNIŠKE ZAMISLI? KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in nova podjetja: RAZMIŠLJATE O REALIZACIJI PODJETNIŠKE ZAMISLI? KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?
Preberi več
Dravograd, 4. 6. 2018

S kolesom na vlak tudi v Avstrijo – podaljšana linija sobotnega vlaka na Koroški progi v letu 2018

S kolesom na vlak tudi v Avstrijo – podaljšana linija sobotnega vlaka na Koroški progi v letu 2018
Preberi več
31. 5. 2018

Vabilo na Seemeet 2018

Pridružite se nam na poslovnem srečanju, ki se ga bo udeležilo 150 mednarodnih podjetij. Bodite zraven in najbolje izkoristite dva dni vnaprej dogovorjenih sestankov s potencialnimi partnerji. Vzpostavite prave stike in se srečajte s podjetji, ki vas zanimajo in ki jih zanima vaše podjetje.
Preberi več
31. 5. 2018

Vabilo na brezplačno delavnico: KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in nova podjetja na temo: KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?
Preberi več
25. 5. 2018

SREČANJE PARTNERJEV PROJEKTA TRANS-BORDERS V LIBERCU

Po srečanju v Beljaku smo se tokrat partnerji pri evropskem projektu TRANS-BORDERS zbrali v Liberecu na Češkem, kjer je tokratni gostitelj KORID LK, koordinator javnega potniškega prometa, organiziral delavnico s prikazi dobre prakse čezmejnega javnega potniškega prometa v Srednji Evropi.
Preberi več
24. 5. 2018

Seminar: KAKO PREMAGATI OVIRE PRI POSLOVANJU Z AVSTRIJO?

Vabimo vas na brezplačni seminar, na katerem bomo spoznali kako premagati ovire pri poslovanju z Avstrijo in katera dokumentacija kje potrebna za ureditev prijave za delo v tujini (praktičen prikaz).
Preberi več
22. 5. 2018

Predstavitev pilotnega finančnega mehanizma NCFF

Vabimo vas na delavnico o novem pilotnem finančnem mehanizmu programa LIFE (NCFF), ki jo organizira Ministrstvo za okolje in prostor v okviru projekta LIFE Krepitev zmogljivosti.
Preberi več