Show menu

Novice

28. 3. 2019

[SPOT DELAVNICA] Pomen krožnega gospodarstva in vaje na primeru lastnega podjetja

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in delujoča MSP podjetja » Pomen krožnega gospodarstva in vaje na primeru lastnega podjetja « (izvajalec: Služba vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko)
Preberi več
28. 3. 2019

[SPOT NOVICA] Spodbujanje podjetnosti kot ključni element za razvoj in krepitev podjetništva v Sloveniji

Podjetnost se zelo pogosto napačno povezuje samo z gospodarstvom in ustanavljanjem podjetij. Podjetnost je veliko širši pojem. Po definiciji Evropske unije predstavljata samoiniciativnost in podjetnost skupaj eno od osmih kompetenc za vseživljenjsko učenje.
Preberi več
15. 3. 2019

Brezplačen vpis in promocija investicijskih predlogov

Ste lastnik nepremičnine? Iščete vlagatelja za širitev poslovanja? Oziroma želite na trg lansirati nov produkt? RRA Koroška zbira investicijske predloge (nepremičnine, projekte, ki iščejo investitorja (vlaganje v razvoj novega produkta), želje po prodaji podjetja oz. po iskanju novega kapitala (vstop v lastniško strukturo podjetja)).
Preberi več
14. 3. 2019

SPOT delavnica: Ravnanje z embalažo in poročanje

SPOT delavnica: Ravnanje z embalažo in poročanje
Preberi več
14. 3. 2019

[POPRAVEK] Povabilo k oddaji ponudbe: Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo - Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije

[POPRAVEK] Povabilo k oddaji ponudbe: Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo - Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije
Preberi več
8. 3. 2019

[RAZPIS] Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo - Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije

[RAZPIS] Povabilo k oddaji ponudbe: Oblikovanje vsebin za digitalno promocijo - Izvedba fotografskih storitev in storitev video produkcije
Preberi več
7. 3. 2019

MPIK Delavnica, 19.3.2019: Z razpisom P2 do 54.000 € za zagon start-upa

Mlada inovativna podjetja lahko z uspešno prijavo pridobijo do 54.000 € nepovratnih sredstev (subvencijo), s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve. Pri tem vam lahko pomaga Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK), ki deluje v okviru RRA Koroška.
Preberi več
1. 3. 2019

Brezplačno 2-dnevno usposabljanje za potencialne podjetnike in delujoča podjetja: "Dobra higienska praksa oz. načela HACCP"

Poslovna točka SPOT svetovanje KOROŠKA vabi na brezplačno 2-dnevno usposabljanje za potencialne podjetnike in delujoča podjetja: "Dobra higienska praksa oz. načela HACCP".
Preberi več
27. 2. 2019

Slovenski podjetniški sklad objavil štiri nove vavčerje za pomoč pri internacionalizaciji

Slovenski podjetniški sklad objavil štiri nove vavčerje za pomoč pri internacionalizaciji Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju: SPS) je 22.02.2019, v Ur. L. RS št. 11/2019 in na spletni strani SPS-a, objavil štiri nove vavčerske javne pozive, ki se nanašajo na POMOČ PRI INTERNACIONALIZACIJI. Podjetja bodo v okviru vavčerjev za internacionalizacijo lahko pridobila Vavčer za tržne raziskave tujih trgov, Vavčer za udeležbe na mednarodnih forumih, Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino in Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini.
Preberi več
18. 2. 2019

Serija 4-ih MPIK Delavnic, marec 2019: S 3D modeliranjem in 3D tiskanjem do prototipa vašega izdelka

Prototipiranje s pomočjo 3D modeliranja in 3D tiskanja je hiter, relativno enostaven, predvsem pa stroškovno učinkovit način za spreminjanje idej v izdelke. Pridružite se nam na seriji 4-ih delavnic in spoznajte osnovne tehnike modeliranja ter izdelave 3D prototipov!
Preberi več