Show menu

Novice

31. 5. 2018

Vabilo na brezplačno delavnico: KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in nova podjetja na temo: KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?
Preberi več
25. 5. 2018

SREČANJE PARTNERJEV PROJEKTA TRANS-BORDERS V LIBERCU

Po srečanju v Beljaku smo se tokrat partnerji pri evropskem projektu TRANS-BORDERS zbrali v Liberecu na Češkem, kjer je tokratni gostitelj KORID LK, koordinator javnega potniškega prometa, organiziral delavnico s prikazi dobre prakse čezmejnega javnega potniškega prometa v Srednji Evropi.
Preberi več
24. 5. 2018

Seminar: KAKO PREMAGATI OVIRE PRI POSLOVANJU Z AVSTRIJO?

Vabimo vas na brezplačni seminar, na katerem bomo spoznali kako premagati ovire pri poslovanju z Avstrijo in katera dokumentacija kje potrebna za ureditev prijave za delo v tujini (praktičen prikaz).
Preberi več
22. 5. 2018

Predstavitev pilotnega finančnega mehanizma NCFF

Vabimo vas na delavnico o novem pilotnem finančnem mehanizmu programa LIFE (NCFF), ki jo organizira Ministrstvo za okolje in prostor v okviru projekta LIFE Krepitev zmogljivosti.
Preberi več
22. 5. 2018

VABILO NA »2. DAN ODPRTIH VRAT SPOT svetovanje KOROŠKA«

Vabimo Vas, da se nam dne 07.06.2018 ob 10.00 uri pridružite na dogodku 2. Dan odprtih vrat – SPOT svetovanje KOROŠKA«.
Preberi več
18. 5. 2018

SPOT delavnica: Predstavitev garancij in mikrokreditov za obmejna in problemska območja Slovenskega podjetniškega sklada - SLOVENJ GRADEC

Poslovna točka SPOT svetovanje Koroška organizira brezplačno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja na temo pridobivanja virov financiranja.
Preberi več
17. 5. 2018

SPOT delavnica: Online/offline mreženje

Poslovna točka SPOT svetovanje Koroška organizira brezplačno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja na temo mreženja.
Preberi več
17. 5. 2018

SPOT delavnica: Predstavitev garancij in mikrokreditov za obmejna in problemska območja Slovenskega podjetniškega sklada - RAVNE NA KOROŠKEM

Poslovna točka SPOT svetovanje Koroška organizira brezplačno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja na temo pridobivanja virov financiranja.
Preberi več
14. 5. 2018

MPIK Dogodek: Finance v podjetju – kaj bi moral vedeti vsak lastnik in direktor?

Na tokratnem MPIK Dogodku smo združili dve tematiki. V prvem, krajšem, delu vam bomo predstavili 3. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo, v drugem delu pa se bomo posvetili financam in njihovemu upravljanju v podjetju.
Preberi več
10. 5. 2018

DAVČNA OBRAVNAVA SUBVENCIJE V PRIMERU ZAVEZANKE Z NORMIRANIMI ODHODKI

SPOT svetovanje Koroška je imela v obravnavi primer novo registrirane samostojne podjetnice, ki je v okviru programa spodbujanja ženskega podjetništva prejela subvencijo oziroma enkratno finančno pomoč za samozaposlitev v višini 5.000,00 EUR.
Preberi več