Show menu

Novice

7. 4. 2017

Podjetno v svet podjetništva 8. skupina

Z delom v projektu PVSP za problemsko območje je pričela že 8. skupina udeležencev.
Preberi več
27. 3. 2017

MPIK Zajtrk, 6.4.2017: Sodobni marketing in spletni nastop

Tema tokratnega MPIK Zajtrka bo absolutno aktualna in koristna za vsa podjetja: Sodobni marketing in spletni nastop.
Preberi več
23. 3. 2017

Vabilo na seminar: OVIRE PRI POSLOVANJU V AVSTRIJI: KAJ LAHKO STORIMO SAMI?

Vabimo na informativni seminar, v sklopu katerega se bomo seznanili s slovensko in avstrijsko zakonodajo na področju napotitev delavcev za delo v Avstriji.
Preberi več
9. 3. 2017

Vabilo: AVSTRIJA – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja

GZS OZ Koroška, RRA Koroška (InvestKoroška), OOZ Dravograd, ABA Invest in Austria vabijo na predstavitev: AVSTRIJA – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja, ki bo v ponedeljek, 20. marca 2017, od 8.30 ure dalje v prostorih GZS OZ Koroška v Dravogradu, Koroška cesta 47.
Preberi več
27. 2. 2017

Objavljen je 2. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo

Regionalna razvojna agencija za Koroško v sodelovanju z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Mestno občino Slovenj Gradec, v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK), organizira 2. MPIK natečaj za najboljšo poslovno idejo »Tvoja ideja bo jutri podjetje«!
Preberi več
10. 2. 2017

Srečanje turističnih ponudnikov ob Dravski kolesarski poti

V ponedeljek, 6. 2. 2017, je v Hotelu City Maribor potekalo srečanje turističnih ponudnikov, ki bodo nudili gostinsko-turistično ponudbo ob Dravski kolesarski poti. Predstavili so možnosti vključevanja v kolesarski inkubator, ki bo skrbel za razvoj in promocijo preko spletne strani www.dravabike.com.
Preberi več
3. 2. 2017

Javni poziv delodajalcem za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2017/2018

Postopki vključevanja delodajalcev in štipendistov v Regijsko štipendijsko shemo Koroška za sofinanciranje kadrovski štipendij, podeljenih v šolskem/študijskem letu 2016/2017, so v teku.
Preberi več
1. 2. 2017

Regijska štipendijska shema na Informativi 2017

Regijska štipendijska shema se je predstavila na vseslovenskem sejmu INFORMATIVA 2017. Oddali smo tudi prijavo Regionalnih razvojnih agencij za izvajanje RŠS na javni razpis Ministrstva za delo, družino socialne zadeve in enake možnosti.
Preberi več
16. 1. 2017

8. javni poziv za vključitev v projekt PVSP za problemsko območje

Projekt Podjetno v svet podjetništva predstavlja odlično priložnost za brezposelne z območja občin Podvelka, Radlje ob Dravi in Ribnica na Pohorju, ki razmišljate o uresničitvi svoje poslovne ideje!
Preberi več
4. 1. 2017

Seminar: OPRAVLJANJE STORITEV V AVSTRIJI – PRAKTIČNI PRIMERI

Vabimo vas na seminar, na katerem se boste seznanili z možnostjo poslovanja in opravljanja storitev v sosednji Avstriji. Na praktičnih primerih bo predstavljeno, kako prijaviti delo v Avstriji, katero dokumentacijo je potrebno urediti in kako reagirati v primeru kontrole.
Preberi več