Show menu

Novice

22. 1. 2020

Poslovna konferenca – Krožno gospodarstvo: soustvarjanje trajnostne prihodnosti v Alpsko Jadranski regiji

05.02.2020 bo v Škocjanu ob Klopinjskem jezeru v Avstriji potekala čezmejna poslovna koferenca: KROŽNO GOSPODARSTVO: SOUSTVARJANJE TRAJNOSTNE PRIHODNOSTI V ALPSKO JADRANSKI REGIJI
Preberi več
16. 1. 2020

MPIK Delavnica, 30.1.2020: Razvoj blagovne znamke in pomen vsebinskega marketinga

Marketing oz. trženje sta veliko več od oglaševanja in privlačnih vsebin, ki nas dnevno nagovarjajo k nakupu. Vsebinski marketing lahko blagovni znamki ali podjetju prinese pomembno dodano vrednost in jo izstreli iz povprečja. Kako torej začeti in nadgraditi komunikacijo blagovne znamke, produkta ali storitve?
Preberi več
20. 12. 2019

- VOŠČILO -

Želimo vam, da vam novo leto prinese nove priložnosti, uspehe in svež zagon. Kolektiv RRA Koroška
Preberi več
18. 12. 2019

[SPOT poziv] Poslovna odličnost kot orodje za dvig konkurenčnosti podjetja

Poslovna odličnost kot orodje za dvig konkurenčnosti podjetja Poslovna odličnost je sistematična uporaba načel vodenja kakovosti in orodij v poslovnem upravljanju s ciljem izboljšanja uspešnosti podjetja. Temelji na načelih osredotočenosti na stranke, vrednot deležnikov in postopku upravljanja. Ključne prakse poslovne odličnosti, ki se uporabljajo na vseh funkcionalnih področjih v podjetju, vključujejo nenehno izboljševanje, preventivno upravljanje in upravljanje z dejstvi.
Preberi več
11. 12. 2019

Uspešno zaključen MPIK Dogodek "Zgodbe koroških startup-ov, ki jih morate slišati"

10. 12. 2019 smo v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška (MPIK), enota Slovenj Gradec, prisluhnili štirim zelo zanimivim koroškim startup-om, ki so se v zadnjih letih kalili v okviru MPIK. Predstavljene so bile zgodbe, ki so zagotovo lahko navdih in spodbuda mnogim, ki se poigravajo s svojo podjetniško idejo.
Preberi več
29. 11. 2019

[VABILO SPOT] »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«

VABILO NA DOGODEK: »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije« Ob zaključku leta 2019 vas svetovalci SPOT svetovanje Koroška, vabimo na dogodek »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«.
Preberi več
25. 11. 2019

MPIK Dogodek, 10.12.2019: Zgodbe koroških startup-ov, ki jih morate slišati

Kolikokrat ste v zadnjem letu slišali, da se na Koroškem nič ne da? Da ni pravih pogojev? Da ni ljudi? Da se dobre zgodbe dogajajo le drugod? S tokratnim MPIK Dogodkom želimo pokazati, da temu ni čisto tako. In da kljub dejstvu, da so pogoji za uspeh velikokrat daleč od idealnih, obstaja mnogo dobrih podjetniških zgodb, ki jih je vredno predstaviti kot vzpodbudo in navdih.
Preberi več
22. 11. 2019

Danes je potekala seja Razvojnega sveta Koroške regije in Sveta Koroške regije, kjer smo obravnavali osnutek strateškega dela Regionalnega razvojnega programa za obdobje 2021 - 2027.

Danes je potekala seja Razvojnega sveta Koroške regije in Sveta Koroške regije, kjer smo obravnavali osnutek strateškega dela Regionalnega razvojnega programa za obdobje 2021 - 2027.
Preberi več
14. 11. 2019

[SPOT članek] Normiranci! Kako lahko pridobite bonitetno oceno

Bonitetne ocene AJPES služijo za preverjanje ekonomsko-finančne sposobnosti ponudnikov v postopkih javnega naročanja in so nepogrešljive pri celovitem spremljanju kreditnega tveganja obstoječih in potencialnih poslovnih partnerjev. Dobra bonitetna ocena je pomembna konkurenčna prednost pri sklepanju poslov in izkazovanju poslovne odličnosti doma in v tujini.
Preberi več
13. 11. 2019

[USPOSABLJANJE SPOT] TIME MANAGEMENT (UPRAVLJANJE S ČASOM) IN VODENJE ZAPOSLENIH

Poslovna točka SPOT svetovanje KOROŠKA vabi na brezplačno 2-dnevno usposabljanje za delujoča podjetja: TIME MANAGEMENT (UPRAVLJANJE S ČASOM) IN VODENJE ZAPOSLENIH
Preberi več