Show menu

Novice

13. 3. 2020

[NUJNO OBVESTILO] Preventivni ukrepi za omejitev širjenja koronavirusa - RRA KOROŠKA

V skladu s trenutno veljavnimi navodili pristojnih institucij, smo na RRA KOROŠKA sprejeli preventivne ukrepe za omejitev širjenja novega koronavirusa. Vse stranke naprošamo, da vse informacije poskušajo pridobiti preko telefona ali elektronske pošte, kjer smo vam dosegljivi v delovnem času.
Preberi več
12. 3. 2020

[NUJNO OBVESTILO]Preventivni ukrepi za omejitev širjenja novega koronavirusa - SPOT SVETOVANJE KOROŠKA

V skladu s trenutno veljavnimi navodili pristojnih institucij, smo na SPOT točki "SPOT svetovanje KOROŠKA" sprejeli preventivne ukrepe za omejitev širjenja novega koronavirusa.
Preberi več
11. 3. 2020

[OBVESTILO] Približuje se rok za oddajo letnih poročil!

Približuje se rok za oddajo podatkov iz letnih poročil za leto 2019. V koroški regiji je za predložitev zavezanih 4.177 poslovnih subjektov.
Preberi več
10. 3. 2020

PRESTAVLJENO! - Sklop MPIK Delavnic, mar.-apr. 2020: S 3D modeliranjem in 3D tiskanjem od ideje do končnega izdelka

Prototipiranje in proizvodnja s pomočjo 3D tiskanja je hiter, relativno enostaven, predvsem pa stroškovno učinkovit način za spreminjanje idej v izdelke. Tehnologija je zanimiva tako za potencialne podjetnike kot podjetja, vse bolj pa prehaja tudi na področje domače uporabe. Po sklopu 4-ih delavnic boste bogatejši za mnoga znanja in izkušnje, ki jih boste lahko s pridom uporabili v praksi!
Preberi več
26. 2. 2020

PREKLICANO! - SPOT VABILO: »Dobra higienska praksa oz. načela HACCP« četrtek, 12. 03. in 26 . 03. 2020

Poslovna točka SPOT svetovanje KOROŠKA vabi na brezplačno 2-dnevno usposabljanje za potencialne podjetnike in delujoča podjetja: »Dobra higienska praksa oz. načela HACCP«
Preberi več
21. 2. 2020

PREKLICANO! - [SPOT DELAVNICA] "RAČUNOVODSKI IN DAVČNI OBRAČUN ZA LETO 2019 S SPREMEMBAMI ZAKONODAJE« za mikro, mala ter srednje velika podjetja

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem vabi na delavnico »RAČUNOVODSKI IN DAVČNI OBRAČUN ZA LETO 2019 S SPREMEMBAMI ZAKONODAJE« za mikro, mala ter srednje velika podjetja
Preberi več
19. 2. 2020

[SPOT DELAVNICA] Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov

SPOT delavnica: Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov
Preberi več
14. 2. 2020

MPIK Delavnica, 3.3.2020: Z razpisom P2 do 54.000 € za zagon podjetja

Mlada inovativna podjetja lahko z uspešno prijavo pridobijo do 54.000 € nepovratnih sredstev (subvencijo), s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve. Na RRA Koroška oz. v MPIK vam nudimo pomoč tekom celotnega procesa prijave.
Preberi več
6. 2. 2020

[SPOT DELAVNICA] za podjetnike na področju gradbenih dejavnosti: Legalizacija objektov in gradbena zakonodaja

Svetovalna točka SPOT svetovanje Koroška organizira in vabi na brezplačno delavnico za podjetnike, ki delujejo na področju gradbenih dejavnosti, kjer boste lahko od strokovnjakov izvedeli o postopkih legalizacije objektiv v povezavi z veljavno gradbeno zakonodajo.
Preberi več
30. 1. 2020

[SPOT VABILO] Ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Sloveniji: Yaskava Europe Robotics d.o.o. in Yaskava Ristro d.o.o.

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem vabi na ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Sloveniji: Yaskava Europe Robotics d.o.o. in Yaskava Ristro d.o.o.
Preberi več