Show menu

Novice

21. 2. 2020

PREKLICANO! - [SPOT DELAVNICA] "RAČUNOVODSKI IN DAVČNI OBRAČUN ZA LETO 2019 S SPREMEMBAMI ZAKONODAJE« za mikro, mala ter srednje velika podjetja

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem vabi na delavnico »RAČUNOVODSKI IN DAVČNI OBRAČUN ZA LETO 2019 S SPREMEMBAMI ZAKONODAJE« za mikro, mala ter srednje velika podjetja
Preberi več
19. 2. 2020

[SPOT DELAVNICA] Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov

SPOT delavnica: Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov
Preberi več
14. 2. 2020

MPIK Delavnica, 3.3.2020: Z razpisom P2 do 54.000 € za zagon podjetja

Mlada inovativna podjetja lahko z uspešno prijavo pridobijo do 54.000 € nepovratnih sredstev (subvencijo), s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve. Na RRA Koroška oz. v MPIK vam nudimo pomoč tekom celotnega procesa prijave.
Preberi več
6. 2. 2020

[SPOT DELAVNICA] za podjetnike na področju gradbenih dejavnosti: Legalizacija objektov in gradbena zakonodaja

Svetovalna točka SPOT svetovanje Koroška organizira in vabi na brezplačno delavnico za podjetnike, ki delujejo na področju gradbenih dejavnosti, kjer boste lahko od strokovnjakov izvedeli o postopkih legalizacije objektiv v povezavi z veljavno gradbeno zakonodajo.
Preberi več
30. 1. 2020

[SPOT VABILO] Ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Sloveniji: Yaskava Europe Robotics d.o.o. in Yaskava Ristro d.o.o.

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem vabi na ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Sloveniji: Yaskava Europe Robotics d.o.o. in Yaskava Ristro d.o.o.
Preberi več
24. 1. 2020

[INVEST KOROŠKA] Vabilo na kooperacijsko srečanje Meet4Business MEGRA 2020

Podjetniki - vljudno vabljeni na kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Megra 2020, ki bo potekalo 25. marca 2020 v Gornji Radgoni v okviru sejma Megra 2020.
Preberi več
23. 1. 2020

[SPOT DELAVNICA] Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani?

Zakaj je digitalna transformacija podjetja več kot le postavitev spletne strani? Svetovalna točka SPOT svetovanje Koroška v sodelovanju s podjetjem Ascaldera d.o.o. vabi na brezplačno delavnico, kjer boste lahko od strokovnjakov izvedeli kaj digitalna transformacija dejansko pomeni in kaj ne. Na delavnici se bodo obravnavale teme in dejanske potrebe po digitalni transformaciji pri mikro in malih podjetjih. Prav tako se bo predstavilo možnost prijave na razpis, ki sofinancira aktivnosti povezane z digitalno transformacijo.
Preberi več
23. 1. 2020

[VABILO SPOT] RAZMIŠLJATE O REALIZACIJI PODJETNIŠKE ZAMISLI? KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in nova podjetja: RAZMIŠLJATE O REALIZACIJI PODJETNIŠKE ZAMISLI? KAJ POTREBUJETE PRED REGISTRACIJO IN PO REGISTRACIJI PODJETJA?
Preberi več
22. 1. 2020

Poslovna konferenca – Krožno gospodarstvo: soustvarjanje trajnostne prihodnosti v Alpsko Jadranski regiji

05.02.2020 bo v Škocjanu ob Klopinjskem jezeru v Avstriji potekala čezmejna poslovna koferenca: KROŽNO GOSPODARSTVO: SOUSTVARJANJE TRAJNOSTNE PRIHODNOSTI V ALPSKO JADRANSKI REGIJI
Preberi več
16. 1. 2020

MPIK Delavnica, 30.1.2020: Razvoj blagovne znamke in pomen vsebinskega marketinga

Marketing oz. trženje sta veliko več od oglaševanja in privlačnih vsebin, ki nas dnevno nagovarjajo k nakupu. Vsebinski marketing lahko blagovni znamki ali podjetju prinese pomembno dodano vrednost in jo izstreli iz povprečja. Kako torej začeti in nadgraditi komunikacijo blagovne znamke, produkta ali storitve?
Preberi več