Show menu

Novice

18. 4. 2019

[SPOT vabilo] Ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Avstriji

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas SPOT svetovanje Koroška, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ravne na Koroškem vabi na ogled dobre prakse na področju kovinarstva - dveh podjetij v Avstriji WILD Gmbh in BMTS Technology Austria Gmbh.
Preberi več
12. 4. 2019

Prijava potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2019/2020

Delodajalci že imajo možnost prijave na Javni poziv delodajalcem za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2019/2020
Preberi več
12. 4. 2019

[SPOT delavnica]: Erasmus za mlade podjetnike

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in delujoča MSP podjetja: » Erasmus za mlade podjetnike «
Preberi več
10. 4. 2019

MPIK Zajtrk, 23.4.2019: MPIK Natečaj kot odskočna deska za uresničitev moje poslovne ideje

Tokratni MPIK Zajtrk bo pravi za vse, ki razmišljate o uresničitvi svoje poslovne ideje, pri njeni uresničitvi pa bi potrebovali konkretno in praktično pomoč.
Preberi več
5. 4. 2019

[USPOSABLJANJE] 2- dnevno usposabljanje za potencialne podjetnike in nova podjetja

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira dvodnevno usposabljanje za potencialne podjetnike in nova podjetja. e-Storitve za podjetnike: Priložnosti v digitalnem svetu
Preberi več
29. 3. 2019

Uspešno izvedena serija MPIK Delavnic "S 3D modeliranjem in 3D tiskanjem do prototipa vašega izdelka"

V štirih marčevskih popoldanskih terminih smo izvedli serijo delavnic, katerih namen je bil, da udeleženci spoznajo celoten proces 3D prototipiranja od izbire materiala, do modeliranja in končne izdelave. Zanimanje za udeležbo je bilo izredno.
Preberi več
28. 3. 2019

[SPOT DELAVNICA] Pomen krožnega gospodarstva in vaje na primeru lastnega podjetja

SPOT svetovanje KOROŠKA organizira brezplačno informativno promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in delujoča MSP podjetja » Pomen krožnega gospodarstva in vaje na primeru lastnega podjetja « (izvajalec: Služba vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko)
Preberi več
28. 3. 2019

[SPOT NOVICA] Spodbujanje podjetnosti kot ključni element za razvoj in krepitev podjetništva v Sloveniji

Podjetnost se zelo pogosto napačno povezuje samo z gospodarstvom in ustanavljanjem podjetij. Podjetnost je veliko širši pojem. Po definiciji Evropske unije predstavljata samoiniciativnost in podjetnost skupaj eno od osmih kompetenc za vseživljenjsko učenje.
Preberi več
15. 3. 2019

Brezplačen vpis in promocija investicijskih predlogov

Ste lastnik nepremičnine? Iščete vlagatelja za širitev poslovanja? Oziroma želite na trg lansirati nov produkt? RRA Koroška zbira investicijske predloge (nepremičnine, projekte, ki iščejo investitorja (vlaganje v razvoj novega produkta), želje po prodaji podjetja oz. po iskanju novega kapitala (vstop v lastniško strukturo podjetja)).
Preberi več
14. 3. 2019

SPOT delavnica: Ravnanje z embalažo in poročanje

SPOT delavnica: Ravnanje z embalažo in poročanje
Preberi več