Show menu

Novice

18. 12. 2019

[SPOT poziv] Poslovna odličnost kot orodje za dvig konkurenčnosti podjetja

Poslovna odličnost kot orodje za dvig konkurenčnosti podjetja Poslovna odličnost je sistematična uporaba načel vodenja kakovosti in orodij v poslovnem upravljanju s ciljem izboljšanja uspešnosti podjetja. Temelji na načelih osredotočenosti na stranke, vrednot deležnikov in postopku upravljanja. Ključne prakse poslovne odličnosti, ki se uporabljajo na vseh funkcionalnih področjih v podjetju, vključujejo nenehno izboljševanje, preventivno upravljanje in upravljanje z dejstvi.
Preberi več
11. 12. 2019

Uspešno zaključen MPIK Dogodek "Zgodbe koroških startup-ov, ki jih morate slišati"

10. 12. 2019 smo v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška (MPIK), enota Slovenj Gradec, prisluhnili štirim zelo zanimivim koroškim startup-om, ki so se v zadnjih letih kalili v okviru MPIK. Predstavljene so bile zgodbe, ki so zagotovo lahko navdih in spodbuda mnogim, ki se poigravajo s svojo podjetniško idejo.
Preberi več
29. 11. 2019

[VABILO SPOT] »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«

VABILO NA DOGODEK: »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije« Ob zaključku leta 2019 vas svetovalci SPOT svetovanje Koroška, vabimo na dogodek »Srečanje podpornega okolja za podjetništvo iz Koroške regije«.
Preberi več
25. 11. 2019

MPIK Dogodek, 10.12.2019: Zgodbe koroških startup-ov, ki jih morate slišati

Kolikokrat ste v zadnjem letu slišali, da se na Koroškem nič ne da? Da ni pravih pogojev? Da ni ljudi? Da se dobre zgodbe dogajajo le drugod? S tokratnim MPIK Dogodkom želimo pokazati, da temu ni čisto tako. In da kljub dejstvu, da so pogoji za uspeh velikokrat daleč od idealnih, obstaja mnogo dobrih podjetniških zgodb, ki jih je vredno predstaviti kot vzpodbudo in navdih.
Preberi več
22. 11. 2019

Danes je potekala seja Razvojnega sveta Koroške regije in Sveta Koroške regije, kjer smo obravnavali osnutek strateškega dela Regionalnega razvojnega programa za obdobje 2021 - 2027.

Danes je potekala seja Razvojnega sveta Koroške regije in Sveta Koroške regije, kjer smo obravnavali osnutek strateškega dela Regionalnega razvojnega programa za obdobje 2021 - 2027.
Preberi več
14. 11. 2019

[SPOT članek] Normiranci! Kako lahko pridobite bonitetno oceno

Bonitetne ocene AJPES služijo za preverjanje ekonomsko-finančne sposobnosti ponudnikov v postopkih javnega naročanja in so nepogrešljive pri celovitem spremljanju kreditnega tveganja obstoječih in potencialnih poslovnih partnerjev. Dobra bonitetna ocena je pomembna konkurenčna prednost pri sklepanju poslov in izkazovanju poslovne odličnosti doma in v tujini.
Preberi več
13. 11. 2019

[USPOSABLJANJE SPOT] TIME MANAGEMENT (UPRAVLJANJE S ČASOM) IN VODENJE ZAPOSLENIH

Poslovna točka SPOT svetovanje KOROŠKA vabi na brezplačno 2-dnevno usposabljanje za delujoča podjetja: TIME MANAGEMENT (UPRAVLJANJE S ČASOM) IN VODENJE ZAPOSLENIH
Preberi več
11. 11. 2019

[VABILO SPOT] Ogled dobrih praks in novosti na področju predelave polimernih materialov in avtomobilske industrije

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o. v imenu SPOT svetovanje Koroška ter v sodelovanju s Fakulteto za tehnologijo polimerov Slovenj Gradec vabi na ogled dobrih praks in novosti na področju predelave polimernih materialov in avtomobilske industrije v Avstrijo.
Preberi več
11. 11. 2019

[SPOT DOGODEK] Kako do nepovratnih sredstev za digitalizacijo vašega podjetja?

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o. v imenu SPOT svetovanje Koroška ter v sodelovanju z DIH Slovenija (Digitalno inovativno stičišče Slovenije) vabi na delavnico "Kako do nepovratnih sredstev za digitalizacijo vašega podjetja"
Preberi več
30. 10. 2019

MPIK Dogodek, 21.11.2019: Digitalizacija podjetij – rešitve, dobre prakse in možnosti sofinanciranja

Pridružite se nam na dogodku, na katerem boste spoznali pomen digitalizacije za podjetja, rešitve, dobre prakse in priložnosti na področju digitalizacije ter seveda nepovratne finančne vire, ki so na voljo za uvedbo digitalizacije v poslovanje.
Preberi več